Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Brun utan sol + ögonbrynsfärg = 🤯

Brun utan sol + ögonbrynsfärg = 🤯

"Brun utan sol" produkter fortsätter att vara starka på marknaden - och vi är all up for it! Det är fantastiskt att kunna få en snygg bränna på bara några timmar, helt utan att skada huden med solens farliga strålar. Det finns dock några små aspekter att tänka på och vara medveten om som en BUS-junkie och brynkund här hos oss 🤭

Använder du BUS även i ansiktet? Då är det bra att avvakta med att boka in din brynbehandling i ungefär en vecka efter BUS-rutinen och se till att huden någon gång innanför. Det är nämligen så att ögonbrynsfärg som kommer i kontakt med brun utan sol har en tendens att snabbt på huden, få en grön/gulaktig ton och bli fläckig, vilket vi såklart inte vill. Se bilden ovan där vi lagt ögonbrynsfärg på hud med BUS och hud utan.

Eftersom nästan alla brynbehandlingar också innehåller vaxning av området kring ögonbrynen så är det bra att avvakta tills brun utan sol har hunnit blekna bort. Risken finns annars att vaxet får med sig BUS-färgen från huden och lämnar dig fläckig - detta gäller även vaxning på kroppen om man använt BUS.

Vi ses i studion! 👋

← Äldre inlägg Nyare inlägg →