Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

4 tips för hälsosamma bryn och fransar

ögonbryn fransar örebro bare solutions Xlash Örebro

Visst älskar alla en lyckad Bryn och Frans tillväxthistoria!

Vi blir lite extra pirriga när Ni, våra kunder, kommer in till salongen med eran lyckade tillväxthistoria. Att få höra att även om pincetten gått lite väl varm där hemma så kan det ordnas upp sig, med rätt kunskap och produkter som vi tillhandahåller.

Nedan har vi skrivit ned våra bästa tips till dig för att skapa din egen bryn och frans tillväxthistoria.

1. Förebyggande är 🗝️

Lägg ner fransböjaren.

Pausa användandet av skadliga bryn/frans produkter (blekning och permanent som innehåller tioglykolsyra)

Avlägsna smink från bryn och fransar med en skonsam rengöring som till exempel Dermaceutics Oxibiome

2. Använd serum för tillväxt 💧

Dessa serum funkar, men var noga med research. På Bare Solutions har vi valt XLash. Valet kommer från kundupplevelser och ett konsekvent beröm av produktnöjdhet från våra kunder. XLash ögonfransserum är kliniskt testad med ingredi enser som är skonsamma, hormonvänliga och veganska

3. Lash Lift eller Brow Lift 💪

Lashlift och Browlifts skapar illusioner av längre och hälsosammare hårstrån. Med rätt ingredienser och kunskap kan du få fantastiska och hälsosamma resultat. Håll koll på ingredienserna när du bokar din "lift" behandling. På Bare Solution använder vi endast Cystein som lyftande ingredienser. Vanligtvis används Tioglykolsyra i produkterna men dessa ingredienser kan lämna hårstråna frissiga och överpermanentade, vilket vi definitivt inte vill.

  • Tioglykolsyra (TGA) - har en stark lukt och är ett aggressivt permanentmedel som höjer pH-värdet på dina franska och öppnar fjällen på hårstråna extremt snabbt.
  • Cystein - är den nya hjälten 🦸‍♀️ av permanent vätskor. En låg nivå av aminosyra höjer långsamt pH-värdet i dina franska och öppnar försiktigt hårfjällen utan att skada. Så, detta håller dina fransar och bryn skadefria och hälsosamma tills du kommer tillbaka för ditt nästa frans- och brynlyft. Det innebär också mjukare och mer naturliga brynlyft.

4. Kosttillskott💊

Biotin stärker och skyddar ditt hår ** det finns veganska biotin alternativ. Ät mat rikt på omega-3 fett (frön, nötter, lax) eller ta ett omega-tillskott.

Nedan listar vi tre frukostrecept som är rika på Omega 3.

Nyare inlägg →