This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Bryn - Hybridfärg

Hybridfärg - Det senaste tillskottet till våra brynbehandlingar. Hybridfärg är det perfekta tillvalet för dig som redan har en bra grund, men som vill ha mer definition. Färgen fäster på både hud och strån och är fantastisk att använda om du vill slippa fylla i ögonbrynen inför till exempel en resa eller ett spabesök. Eftersom färgen fäster på huden så skapar det illusionen av tätare och mer definierade bryn.

Hur vet jag om det är rätt behandling för mig?

Hybridfärgerna fungerar bra för dig som har en bra grund, men som vill ha mer definition. Kanske är brynen lite tunnare på svansen eller saknar fylligheten på vissa ställen. Har du väldigt lite hår eller områden som saknar hår helt, rekommenderar vi inte behandlingen. Hybridfärgen är fantastisk att använda om du vill slippa fylla i brynen inför till exempel en resa eller ett spabesök och håller som vanlig färg på brynstråna men i ungefär en vecka på huden.

Innan behandlingen

Vi rekommenderar att du exfolierar huden ca. 24h innan för att färgen ska fästa så jämnt som möjligt. Undvik feta krämer på området samma dag.

Skötselråd

Undvik vatten och produkter/krämer på brynen första 24h. Detta för att färgen som oxiderar ska få utvecklas utan ämnen som kan störa processen. Efter första dygnet kan du återgå till dina vanliga rutiner.

Bryn - Hybridfärg

Brynfärg vanlig
Brynfärg vanlig

Brynfärg vanlig

Här är brynen färgade med våran vanliga brynfärg

Brynfärg Hybrid
Brynfärg Hybrid

Brynfärg Hybrid

Här är brynen färgade med våran hybridfärg