This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Färga fransarna hemma

Färga fransarna hemma

Att färga fransarna hemma kan kännas svårt och jobbigt. Hur gör man? Vilka produkter ska man använda? Sliter det på fransarna? Hur länge ska färgen verka? Tänk om det kommer massa färg på huden? Frågorna är många, och vi ska göra vårat bästa för att hjälpa dig i denna enkla steg-för-steg guide!

 

Förberedelse
Det du behöver för att färga fransarna är 
- Fransfärg
- Oxidant (både fransfärg & oxidant finns att köpa hos oss på salongen!)
- Vaselin
- Något att blanda färgen på
- Tops, bomullspads och en ögonfransborste
Blanda lika mycket färg som oxidant tills att färgen inte har några klumpar och är jämn.
Förberedelse färga fransarna hemma
Steg 1
Rengör fransarna så att dom är helt fria från smink eller annan produkt. Färga fransarna på ett öga i taget då vi rekommenderar att ögat du färgar på är stängt under tiden som färgen sitter på. Om färg kommer in i ögat kan det svida och då bör du skölja rikligt med vatten.
Färga fransarna, steg 1
Steg 2
Lägg rikligt med vaselin under ögonen och på ögonlocken, men undvik att få det på fransarna. Vaselinet skyddar huden från att bli färgad.

Färga fransarna, steg 2
Steg 3
Lägg på rikligt med färg på fransarna med hjälp av en tops. Tack vare vaselinet som skyddar huden så gör det ingenting om färg kommer utanför. 
Låt verka i ca 10 min. 

Färga fransarna, steg 3
Avslutning
Dränk bomullspads i vatten och gör rent fransarna från färgen. Öppna inte ögat förens du känner dig säker på att all färg är borta. Avsluta med att borsta fransarna. 
Att färga fransarna med några veckors mellanrum är inte skadligt och för många ett bra alternativ om man inte tycker om att använda mascara men fortfarande få en inramning till ögat. 

Resultat fransfärg

 // See you at the studio! 

← Older Post