This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Bröllop Hudvård Checklist

Bröllop Hudvård Checklist

Din bröllopsdag är en minnesvärd händelse. Som brud eller brudgum är din hudvårdsrutin minst lika viktig som att hitta den perfekta outfiten. Här är några steg att följa för en felfri hy:

Steg 1: Börja i tid

Börja din hudvårdsrutin 6-12 månader före din bröllopsdag för att få de allra bästa förutsättningarna och ge huden tid att anpassa sig till nya produkter och behandlingar. 

Step 2: Boka en professionel ansiktsbehandling

Om du är ute efter en enkel rutin för att förbereda dig inför din stora dag rekommenderar vi att du bokar en professionell ansiktsbehandling minst en månad före bröllopsdagen. Detta hjälper till att djuprengöra, återfukta och föryngra din hud och ger dig en fräsch och strålande look på din speciella dag. 

Om du vill göra mer avancerade hudbehandlingar inför din bröllopsdag rekommenderar vi att du bokar tid tidigt - upp till ett år innan dagen är här. Särskilt om du vill göra flera behandlingar som microneedling, PRX-T33 eller kemisk peeling.

Step 3: Exfoliera huden regelbundet

För att hålla din hud slät och strålande, se till att exfoliera minst en gång i veckan. Det avlägsnar döda hudceller och rensar porerna. För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi att du använder AHA och / eller BHA-produkter i samband med dina ansikts- och kroppsbehandlingar. Vi rekommenderar också att du provar våran fantastiska Scrub Butter kroppsscrubb, den exfolierar huden skonsamt och hjälper till att undvika inåtväxande hår utan AHA- eller BHA-ingredienser.

Step 4: Återfukta huden

Se till att återfukta huden varje dag för att hålla den i gott skick. Det finns en mängd olika krämer och lotions som är speciellt utformade för olika hudtyper, så se till att välja en som fungerar bra för dig. Om du är osäker på vilken du ska välja så hjälper vi gärna till att rekommendera en som vi tror passar dig.

Step 5: Solkräm är din (bästa!) vän

Vi vet att du gör ditt bästa för att ta hand om huden, och du gör det bra! För att hålla din hud frisk och glad, glöm inte bort att använda solkräm med minst SPF 30 varje dag. Även om det är molnigt ute kan solens skadliga strålar fortfarande nå dig. Var snäll mot huden och smörj in den med solkräm! 😎🌞  - kolla in våra solkrämer här och läs gärna våran guide om just solskydd här.

Step 6: Återfukta huden - inifrån

Drick tillräckligt med vatten💧under hela dagen. Sikta på minst åtta glas om dagen för att hålla din hud återfuktad inifrån och ut. Din hud kommer att tacka dig!

Step 7: Sov tillräckligt

Prioritera din sömn. Försök att sova 7-8 timmar varje natt. Lägg undan mobilen och stäng av TV:n. Inte nog för att din hud kommer att tacka dig, tillräckligt med sömn har en mängd positiva egenskaper för din hälsa.

Step 8: Ladda ned "Bröllop Hudvård Checklist"

Vi är övertygade om att vår Bröllop Hudvård Checklist kommer att hjälpa dig med din hudvård och hjälpa dig säkerställa att din hud strålar på din stora dag. Ladda ned här. 

← Older Post Newer Post →