This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Hybridbryn Före och Eftervård

Hybridbryn Före och Eftervård

Före en hybridfärgning rekommenderar vi att du exfolierar huden ca 24h innan. Detta gör att färgen kommer att fästa jämnt och fint på din hud. Om du har torra fläckar på huden så kan det göra att färgen fäster ojämnt och även släpper i förväg. Undvik att ha feta krämer på området runt och på ögonbrynen under samma dag som du har bokat behandling med hybridfärg. 

Efter en behandling med hybridfärg rekommenderar vi dig att undvika vatten produkter/krämser på brynen under de första 24h timmarna. Hybridfärgen oxiderar nämligen ett par timmar efter behandlingen är avslutad och då ska man undvika att ha ämnen som kan störa den processen. 

Efter det första dygnet kan du gå tillbaka till dina vanliga rutiner, men för ett så hållbart resultat som möjligt finns det lite tips att tänka på! Färgen på brynståna håller som vid en vanlig färgning men färgen på huden håller i ungefär en vecka. För att den ifyllda effekten ska hålla så bra som möjligt bör du undvika exfoliering, krämer och smink direkt på brynen och efter dusch endast badda brynen torra - istället för att gnugga.

 

← Older Post Newer Post →