This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Brynbehandlingar på Bare Solutions

Brynbehandlingar på Bare Solutions

De ramar in och definierar ditt ansikte, en del av ditt personliga kroppsspråk som ger uttryck till din mimik. De har kommit att bli en betydande del av vår personliga stil som vi kan byta ut och förändra likt våra kläder. Vi talar så klart om våra ögonbryn.

Överplockade eller oplockade, tunna eller tjocka, fina eller grova, ljusa eller mörka, fylliga eller glesa. Alla strån är unika, och vill man manipulera och förändra de så är det möjligt med flera olika tillvägagångssätt. Och vill man bara låta de vara som de är så är det helt okej det med.

I denna guide får du tips och råd för att finna en av våra brow solutions som passar dig, dina hårstrån och din livsstil bäst.

Låt oss börja med att titta på våra olika brynbehandlingar, vad de innefattar och hur de fungerar.

Brynfärgning: Här färgar vi endast dina ögonbryn vilket ger dels en mörkare färg men med hjälp av att blanda olika färgpigment kan man också få olika undertoner i färgen som kalla eller varma undertoner, det som passar din hud och hårfärg bäst helt enkelt. Färgen håller cirka 3-4 veckor beroende på hårkvalité.

Brynformning: Här formar vi endast dina bryn, med formning menar vi vaxning utan remsor, plockning och trimning utav hårstråna med olika verktyg. Hållbarheten på formen är helt avgörande på dina hårstråns växtcykel, vissa växer fortare andra långsammare men vaxning möjliggör ett mer hållbart resultat.

Brynfärg + form: Här både färgar och formar vi brynen, det är ovanstående behandlingar sammanslagen till en behandling och är en utav våra kunders favoriter. Två flugor i en smäll.

Visste du att vi jobbar med veganska och cruelty-free färger och produkter i våra bryn- och fransbehandlingar?

← Older Post