Vaxning Före och Efter

Information för bättre vaxresultat

Hårborttagning är individuell och det är resultaten. Ta dig lite tid att lära dig vilken typ av hårborttagning som passar dig. Vaxning är bara en metod … Be oss alltid om hjälp om du behöver det.

Innan vaxning hos bare solutions.

 • Det hår som ska vaxas bör ha fått växa i minst 3-4 veckor för bästa resultat.
 • Exfoliera gärna huden dagen innan din behandling.
 • Undvik krämer och olja på området som ska vaxas
 • Undvik sol, bastu, produkter med syra och bubbel bad. Det finns en risk att din hud kan följa med vaxet när vi tar bort det eller till och med att hårstrån bryts av. Detta kan påverka dina vaxresultat och hudhälsa.

Efter vaxning hos bare solutions.

 • Träna, simma eller sola inte på 24 timmar efteråt.
 • Undvik rakning mellan vaxbehandlingar om du vill ha långsiktiga resultat av långsammare hårväxt och eventuellt mindre hårväxt.
 • Håll dina vaxbehandlingar regelbundet, mellan 4-6 veckor. Detta hjälper håren att ta bort enklare och minska obehag.
 • Använd inte starka parfymer eller badprodukter i 24 timmar efter vaxningen. Dessa produkter kan irritera när huden är känslig.
 • Undvik att sola 24 timmar efter vaxning så att du inte irriterar känslig hud.
 • Följ råd efter vård och använd produkter som rekommenderas av din terapeut.
 • Kontakta oss inom 24/48 timmar om du har problem eller behöver råd.

Mer Info om vaxning och du

Där finns många ”fakta” när det kommer till hårborttagning. Nedan försöker vi ge dig alla olika tankar att tänka innan du börjar vaxa.

Vi tror att hårborttagning kommer från två olika typer av personlighet. De som vill ha resultat nu och de som kan vänta på resultat.

Om du vill ha resultat nu utan att växa ut håret kan du fortfarande växa MEN och det är ett enormt men … du kanske inte håller långvariga resultat direkt. Vi rekommenderar att om du inte har tålamoden att vänta så väljer du rakning eller accepterar att dina resultat direkt efter vaxning ELLER några dagar / vecka efter kan ha mer hårväxt dyker upp.

När du växer för första gången kan det vara obekvämt. När du fortsätter att vaxa med jämna mellanrum kommer du att märka att hårstrån blir lättare och att det kan ha mindre hårväxt, vilket gör det också bekvämare med vaxning.

Vi rekommenderar att du växer var 4-6 vecka. Detta intervall kan förändras över tid eftersom du får mindre hår eller mer hår (om du har hormonförändringar). Huvudnyckeln är att ha ett schema som du följer för bästa resultat.

För vissa människor kan det vara vanligt att få inåtväxta hårstrån eller små hudirritationer. Vi rekommenderar att du har en efterbehandling som passar din hudtyp och hårborttagningsproblem. Det finns många olika alternativ för vård. Om du är osäker, prata med oss ​​så hjälper vi dig att rekommendera produkter som kan hjälpa dig.

Vanliga problem efter vaxning.

Jag växte för två dagar sedan, jag har nu hårstrån som växer ut igen.

Detta är möjligt och det finns många olika varför det händer. Från förra gången du tog bort hår, till din egen hårväxtbiologi, till hur håret togs bort. Det är inte möjligt för oss att bestämma det exakta skälet, men vi kommer alltid att försöka vägleda dig till bättre resultat och uppmuntra att lära dig ditt eget hårväxtmönster.

The latest

Posts from our Journal

Vaxning Före och Efter

Information för bättre vaxresultat Hårborttagning är individuell och det är resultaten. Ta dig lite tid att lära dig vilken typ av hårborttagning som passar dig....

Laser Q+A – hur många tillfällen behöver man ungefär?

How many treatments you need really depends on you and your relationship to your hair growth. What I could consider good results you might...

Ni är fullbokade, hur får jag en tid?

June-August is our absolute busiest time of the year. Below we have written a little info on how you can possibly score yourself an...

På måndag börjar jag

This is my first blog post for the freshly started bare solutions Journal - a let's get comfortable space where we talk about the...