Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Vår plikt gentemot dig

bare solutions all bodies equality

Bare Solutions är kunnig skönhet, med målet att förbättra ditt välbefinnande. Föga anade vi att våra kunder faktiskt skulle utbilda och förbättra vårt välbefinnande. När vi startade för 14 år sedan var budskapet väldigt tunga och kinda - kvinnliga maktslogans med skinny över solbränd kvinna som något slags affischideal. Detta meddelande är daterat (tack och lov) och Bare Solutions har utvecklats (tack och lov) .

Detta är vårt ögonblick att tacka dig, vår kund, för att du har utvecklat oss. Under åren har jag (Lisa) sett många av dina ansikten och kroppar gå genom våra dörrar. Ingen av er som går in genom våra dörrar är affischidealet som nämns ovan. Varför spyr vi då ut ett gammalt daterat marknadsföringsbudskap för att locka dig som vår kund. Våra kunder är alldeles för smarta för det budskapet.

Så vi slutade. 

Med Simon Sinks ord: ”Stora företag erbjuder oss inte något att köpa. Stora företag erbjuder oss något att köpa in. 

Hur vågar vi som salong främja ett ideal som vi vet inte är verkligt. Förväntar dig att köpa in det. När du vet bättre, gör bättre. 

Så det gjorde vi.

Du kanske har märkt (vi hoppas att du har) under det senaste året har vi börjat byta ut våra marknadsföringsbilder, med verkliga kunder. Vi är här för att representera dig, det är vår plikt gentemot dig som din salong. Vi vill att du ska köpa in oss, köpa in i vårt budskap - Alla kroppar, alltid. Du kan få alla skönhetstjänster, med ett sunt sinne och attityd med det.

Vi ser fram emot att göra fler Real Bodies-fotograferingar med våra kunder som modeller och tillsammans med Lena Larsson . Vi har en lång väg att gå och representerar alla skillnader som går genom våra dörrar. Vi behöver inte ha allt kartlagt, vi behöver bara börja förändra.

Riktiga kunder. Alla kroppar, alltid.

evigt tacksam, 

Lisa bara lösningar

Möt våra kunder nedan :)

nakna lösningar kvinna kroppörebro salong