Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Vad du kan förvänta dig under en microneedling-behandling

Vad du kan förvänta dig under en microneedling-behandling
  • Förhandskonsultation . En professionell hudterapeut kommer att undersöka din hud och avgöra lämplighet. Ett lapptest för avancerad ytbehandling kan utföras. Du kommer att få råd om hur du bäst förbereder din hud innan behandlingen för bästa resultat.

  • Procedur.
    1. Konsultation: Behandlingens säkerhet och lämplighet omvärderas och foton av din hud tas.
    2. Förberedelser: Din hud kommer att rengöras och analyseras sedan avfettas och återupptas med en lämplig nivå av kemisk peeling.
    3. Behandling: Lämpligt serum appliceras för att stärka huden och appliceras sedan igen under Microneedling-proceduren. En lämplig nålstorlek och djup används för att rikta dina hudhälsomål. Din professionella hudterapeut kommer att administrera Microneedling-verktyget direkt och jämnt över din hud, och arbetar med en teknik för bästa resultat. Behandlingen avslutas med en sheet mask för att kyla och lugna huden.
   • Eftervård. De flesta människor kräver lite stillestånd om någon. Du kan se rodnad i några dagar efter ingreppet, vilket är ett naturligt svar. Din professionella hudterapeut kommer att gå igenom stegen efter proceduren inklusive hur och när du ska använda din PRO Restore och vad du ska undvika under de kommande 24-72 timmarna. Resultaten kommer att synas inom två veckor. Det rekommenderas att boka en serie PRO Microneedling-behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för optimala förbättringar och hudvård.

   För mer hjälp och bokningsinformation klicka här

   <- Tillbaka till microneedling-informationen

   ← Äldre inlägg Nyare inlägg →