Den här webbplatsen har begränsat stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att du byter till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Ida's Laser recension

Ida's Laser recension

I detta inlägg får ni ta del av vår klient Idas resultat när det kommer till hårborttagning med laser. Detta inlägg blir en sammanfattning av Idas egna utförliga blogginlägg där det finns mer information om hennes egna tankar kring proceduren samt värdefulla frågor och svar som hennes följare har fått ställa.

Klicka här för att komma till Idas inlägg.

Ida valde att testa laser på grund av både praktiska och estetiska skäl - dels för att minimera irritation som klassisk ”rakbränna”: röda pricker som uppstår från rakning men också för att hon upplevde att hon aldrig riktigt kom överens med kroppshåret som störde henne visuellt.

Ida Laser före efterIda Laser Före Efter

“Jag är jätteglad att jag gjort laser. Jag är inte 100% hårfri, vilket inte var målet och inte heller är helt realistiskt. Däremot har jag en kraftigt reducerad hårväxt, framför allt på bikinilinjen där jag hade mest hår. - Ida Kyllerman

Ida påbörjade behandlingen strax innan pandemin bröt ut då med den lasermaskin vi arbetade med innan, en diodlaser som hette Epilia. Totalt hann hon göra 3 behandlingar med Epilia för att sedan ta en längre paus (pga pandemin), hon återupptog behandlingen med den nya lasermaskinen Soprano Ice. Totalt genomförde hon 12 behandlingar i bikini och armhåle-området - 3st med Epilia och 9st med Soprano Ice. Hon upplevde mer effektivitet och resultat i behandlingsprocessen efter att ha gått över till Soprano Ice. Det går inte att säga exakt hur många behandlingar man behöver göra innan man påbörjar laser, då det är väldigt individuellt och styrt av flertalet faktorer, men vi på bara lösningar brukar säga att man får förvänta sig en start på minst 5 st behandlingar i respektive område .

Idas blogginlägg finns vanliga frågor som vi svarat på, klicka för att svara på din fråga finns där.

Är du intresserad av att veta mer om laser för att ta reda på om det är rätt för dig? Boka in en kostnadsfri konsultation med oss.

Nyare inlägg →