Makeup course – a review

JUST NU – 30% rabatt p/p Fredag 23/2 kl 15:00 och Lördag 24/2 kl. 10:00 boka online

Sminkkursen med bare solutions var mycket bra och lärorik!

Det var väl förberett inne i sminkrummet med verktyg, produkter och god dryck. Alla personer i gruppen om fyra hade väldigt olika mycket eller lite erfarenhet och intresse av smink, men trots detta så tyckte jag att vi alla lärde oss något.

Jag har tagit med mig många tips och tricks som jag adderat in i min egen sminkrutin. Då man hade gott om tid på sig så hann man gå igenom varje steg utan att känna sig stressad. Sophie är otroligt kunnig och färgmatchade alla oss tjejer perfekt. Produkterna vi fick sminka oss med kändes snäll mot huden och var väldigt lättarbetade.

Jag älskade deras mascara och jag som sällan använder läppstift testade en riktigt fin plommonfärg på läpparna som gjorde mig positivt överraskad.

Det var en mysigt tillfälle att få samla alla sina bästisar under en fredagseftermiddag och bara gotta sig i smink och härligt häng. 10 av 10 stjärnor från mig!

/Jennifer Falk @jennifalk