A Lash Lift Review

by Jennifer Falk

Mina naturliga fransar är spikraka och ganska ”glatta”, alltså har jag svårt att böja dem med fransböjare samt att hitta en mascara som gör att de håller sig böjda hela dagen. Det momentet i min sminkrutin som tagit längst tid har alltid varit fransarna.

Väl på salongen blir man alltid väl bemött, tjejerna som jobbar där är så lugna, pedagogiska och trevliga. Även fast alla behandlingar de utför under en dag säkerligen går på rutin för dem så upplevs de aldrig som stressade utan man som kund är alltid i fokus.

Att göra lash liftet var aldrig obehagligt och gjorde aldrig ont, faktum är att det knappt kändes när de höll på. Precis när det började krypa lite i kroppen så var man klar, så behandlingen gick förvånansvärt snabbt vilket jag tyckte var bra. Nu i efterhand är det bara för mig att sminka mig som vanligt, och att applicera mascara har aldrig gått snabbare, jag tror jag sparar iallafall 5 minuter och de är redan perfekt böjda!

Jag upplevde också att fransarna böjde till sig ytterligare lite de första dagarna efter behandlingen. Utan mascara ser man naturligt fin och pigg ut, så ibland skippar jag den och kör helt naturligt. Det är en sån liten detalj men gör så mycket enligt mig.

Jag skulle rekommendera alla som vill kasta sin fransböjare att testa lash lift, eller de som redan har en naturlig böj och vill ha det lilla extra. Hur som helst så är jag hooked på denna behandling och det ska bli så spännande att se hur många veckor det håller på mig.

/Jennifer Falk
Follow Jennifer on instagram @jennifalk

(bilder Jennifer falk)