Försäljningsvillkor

1. Övergripande
bare solutions AB (organisationsnummer 559091-5228) försäljningsvillkor gäller från och med 2018-12-01 och tills vidare. Har du frågor gällande försäljningsvillkoren svarar vi på dem via hello@baresolutions.se.

2. Allmänt
Samtliga priser i butik samt på hemsida och i webbutik är angivna inklusive moms. Alla priser är exklusive frakt så vida inget annat anges i varans eller tjänstens beskrivning. Vi reserverar oss mot eventuella felaktigheter såsom, men inte begränsat till, tekniska problem, misstag vid prissättning samt förändringar utom vår kontroll som på något vis kan påverka visning av priser samt andra data för de produkter och tjänster som säljs via denna webbutik.

3. Prisändringar
Vi förbehåller oss rätten att utan föregående avisering ändra priser för samtliga artiklar och behandlingar i webbutiken oavsett anledning. Bekräftat pris vid beställning gäller alltid, så till vida att detta av felaktigheter i enlighet med de Allmänna villkoren inte har visats felaktigt. I det fallet att priset behöver justeras efter en beställning är lagd och betald behöver alltid det nya priset godkännas av kund innan beställningen skickas. I annat fall annulleras ordern.

4. Betalningsvillkor
Betalning för både privatpersoner och företag sker i butik antingen via kontokort eller Swish-överföring. För köp i bare solutions AB webbutik sker betalning med kontokort. Det finns möjlighet att hämta samtliga varor i bare solutions butik. Ordern behöver dock alltid först betalas i webbutiken innan den går att hämta ut i butik. Betalning för en beställning lagd via webbutiken kan inte göras i butik. För försäljning till minderårig eller omyndig krävs målsmans skriftliga godkännande samt giltig betalningsmetod för att få handla i webbutiken.

5. Leveranstid och fraktkostnad
Beställda produkter skickas i regel inom 1-3 dagar från beställningstillfället. Leveranser sker med Postnord och är spårbara samt försäkrade. Fraktkostnaden är densamma oavsett antalet beställda varor samt total vikt på försändelsen.

6. Transportskador
Skulle ditt paket vara skadat vid leverans önskar vi att du kontaktar oss via hello@baresolutions.se för att ta ärendet vidare.

7. Öppet köp i butik
Vi lämnar 14 dagars öppet köp på våra produkter (ej behandlingar och presentkort). Detta under förutsättning att produkten inte har använts eller på annat sätt kan anses förbrukad. Presentkort omfattas inte av öppet köp.

8. Ångerrätt samt returfrakt
Vi följer distansavtalslagen och lämnar 14 dagars öppet köp för beställningar gjorde via bare solutions webbutik. Du som kund har rätt att öppna och kontrollera varan. Ångerrätten gäller inte hygienartiklar som på förekommen anledning inte kan säljas igen efter att varan öppnats.

Vid återköp står du som kund för returfrakten tillbaka till oss. Beställda varor som returneras ska skickas spårbart med Postnord eller annan speditör som erbjuder spårbar pakethantering. Innan du påbörjar ett återköp önskar vi att du kontaktar oss via hello@baresolutions.se för detaljerade instruktioner.

9. Dina personuppgifter
För att se hur vi behandlar dina personuppgifter i samband med en behandling samt en beställning via Webbutiken hänvisar vi till vår Integritetspolicy.