This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Om Oss - Alma

Om Oss - Alma

ALMA - är vår nya auktoriserade hudterapeut som ni kommer träffa vid vaxning och ansiktsbehandlingar! Hon har precis flyttat hit till Örebro från Kungsbacka, hälsa henne välkommen! 👋🏼

📦 Välkommen hit Alma, hur kommer det sig att du flyttat till Örebro och vad tycker du om staden hittills?

Hej och tack så mycket! Jag har flyttat hit med min pojkvän då han ska spela handboll här uppe! Hittills tycker jag Örebro är superfint, jag trivs jättebra. 😊 

💆🏼‍♀️ Du kommer ju från Kungsbacka - vad har du jobbat med där tidigare?

Jag är född och uppvuxen i Kungsbacka och haft lite olika jobb - barnskötare, butikssäljare och senast som hudterapeut på salong innan jag kom hit.

💭 Beskriv dig själv med tre ord!

Med tre ord skulle jag nog beskriva mig själv som positiv, lyhörd och lättsam!

🏫 Vart har du utbildat dig och varför just hudterapeut?

 Jag har utbildat mig på Gilda skolan i Göteborg för att intresset för huden och hudvård alltid varit väldigt stort hos mig. Personligen har jag haft mycket problem med huden och började söka hjälp på olika salonger, på så sätt fann jag intresset för själva yrket.

🖊️ Vilken behandling tycker du mest om att utföra?

Det är svårt att välja bara en! Men om jag måste välja så är det nog microneedling då det både är en behandling som ger väldigt fina resultat & som även är superrolig att utföra!

🧴Hur ser din hudvårdsrutin ut hemma? Någon favoritprodukt du vill dela med dig av?

Min hudvårdsrutin består av en massa olika produkter! En nyfunnen favorit hos mig nu är Xlash Awakening Eyepatches och hade även aldrig klarat mig utan Xlash fransserum!